TV-vært bliver kaldt parasit på nettet: Nu svarer han igen

- Nu bliver det krig, din parasit.

Sådan lyder beskeden til TV-værten Abdel Aziz Mahmoud, som mange sikkert blandt andet kender fra Aftenshowet.

Beskeden er skrevet på norsk men budskabet er ikke til at tage fejl af. Personen, som kalder sig Kent Jensen, er ikke glad for TV-værten.

Men Mahmoud skriver i sit opslag på Facebook, at han gerne vil gøre op med disse hadefulde kommentar. Han synes, man skal bringe dem frem i lyset.

- Jeg vil gerne undgå at tage deres ord til mig. Derfor svarer jeg stort set altid på enten en forstående eller frisk måde. Og nogen udstiller jeg. Det plejer at virke. Jeg har aldrig oplevet, at folk stod ved deres hadefulde beskeder, skriver han i sit Facebook-opslag.

Læs også: Kendt musiker: Jeg blev spyttet på, da jeg ville hjælpe flygtninge på Hovedbanegården

Han opfordrer også andre til at sige fra over for de dumme kommentarer, og han har lavet hashtagget #IdioterMedInternet til formålet.

I sit opslag nævner han flere eksempler på, at dem, der hader så meget, ender med at være flove over, det de har gjort, sagt eller skrevet.

Han nævner forskellige eksempler på folk, som har handlet hadefuld, som eksempelvis manden fra Rødbyhavn, som blev kendt for at være fanget på et billede i gang med at spytte på flygtninge.

Tilfældes for alle eksemplerne, Mahmoud kommer med, så er det, at menneskene bag flovt har benægtet eller undskyldt, når de offentligt er blevet konfronteret.

Derfor kalder han til kamp mod de hadefulde kommentarer, og indtil videre har han fået over 600 likes og tallet stiger hurtigt.

Se Facebook-opslaget her:

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Jeg vil gerne vise overskud over for typer som Kent, der pludseligt lander i min indbakke. Jeg vil gerne undgå at tage...

Posted by Abdel Aziz Mahmoud on Saturday, 19 September 2015

 

Dagens Gossip