Tv-vært Peter Ingemann i gang med nyt boligprogram til TV2

Skrevet af Elo Christoffersen

|

07/08/2013

Dagens topnyheder

En af Danmarks populære tv-værter, 40-årige Peter Ingemann, har haft sin første arbejdsdag hos TV2.

I foråret annoncerede den mangeårige vært for "Hammerslag", at han efter næsten 200 programmer var klar til nye udfordringer på TV2. Nu er han i gang på sin nye arbejdsplads og har lige nu travlt med optagelserne til et nyt og ambitiøst boligprogram, som bliver en af tv-stationens helt store satsninger i efteråret.

- Jeg har glædet mig rigtig meget til at trække i arbejdstøjet for TV 2, og mit første program er lige præcis så sjovt og spændende, som jeg havde håbet på, siger Peter Ingemann, der i disse uger er på optagelser i Kolding.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Peter Ingemanns nye program hedder "Nybyggerne". Her følger han og et stort tv-hold fire meget forskellige par, som alle har taget imod en kæmpe udfordring: At færdigbygge og indrette hver deres typehus så spændende og kreativt som overhovedet muligt på et begrænset budget og på bare ni uger.

Og parrene knokler løs, for vinderne får en usædvanlig stor præmie: Nemlig det hus, som de selv har skabt. Og dermed muligheden for et nyt liv.

- Jeg har jo lavet masser af programmer med huse før. Men "Nybyggerne" er alligevel helt anderledes. De fire par har rigtig mange gode og sjove idéer, som jeg er sikker på kan inspirere seerne. Og så er det både sjovt og nervepirrende at se, hvordan amatører griber så stort et byggeprojekt an, slutter Peter Ingemann.