TV2-nyhedsvært Cecilie Beck med vild sexudmelding

Skrevet af Kamille Isaksen

28/09/2023
Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix
Den 52-årige TV-vært har ingen problemer med sin status som single. Dette skyldes, at hun får rigeligt opmærksomhed fra det andet køn, hvis det er det, hun ønsker.

Dagens topnyheder

I mere end syv år har den anerkendte journalist Cecilie Beck lært at navigere i singletilværelsen efter bruddet i hendes andet ægteskab. Et ægteskab, som strakte sig over seks år, opløstes da med den kendte tv-vært Rasmus Tantholdt. 

I et eksklusivt interview med Alt for Damerne afslører den erfarne journalist, at hun næppe har travlt med at bytte sin solopræstation for et nyt, fast forhold. 

”Hvorfor skal man have en kæreste? Jeg har reproduceret mig selv, og jeg har så mange andre givende relationer. Så svaret er: Jeg mangler ikke en kæreste”.

På trods af denne beslutning er der dog aftener, hvor Cecilie Beck godt kunne nyde selskabet af en anden. Dette ser studieværten dog ikke som et problem, da hun bare kan løfte røret og ringe efter en veninde. 

Og hvis Beck står i den situation, at hun mangler noget intimt mandligt selskab, er det dog heller ikke fordi, at hendes singletilstedeværelse stopper hende.

”Sex kan man altid få, det er nemt. Breaking news: Man behøver ikke at være kærester for at have sex”.

På trods af denne udmelding afviser Cecilie Beck ikke, at hun på et tidspunkt i fremtiden vil søge efter en ny livsledsager. 

Men for nu holder hun en pause fra kærestelivet og fokuserer på sig selv og sine nærmeste.