Tvis-kvinder henter ligatopscorer i Silkeborg-Voel

Team Tvis Holstebro opruster kraftigt i bagkæden i næste sæson.

Klubben har onsdag skrevet under på en toårig aftale med denne sæsons topscorer i Boxerligaens grundspil, Jette Hansen, der skifter fra Silkeborg-Voel KFUM.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Bagspilleren, der kan spille både venstre back og rollen som playmaker, glæder sig over skiftet til Tvis Holstebro.

- Jeg er sikker på, at Tvis Holstebro er det helt rigtige valg for mig, og jeg ser frem til de kommende to sæsoner, hvor jeg håber at kunne være med til at skabe nogle gode resultater.

- Tvis Holstebro er kendt for sit hurtige spil, og det kan jeg også godt lide at spille, samtidig med at det vil udfordre mig at blive en del af en bredere trup, siger Jette Hansen.

Den kommende cheftræner Pether Krautmeyer glæder sig også over udsigten til at få 27-årige Jette Hansen på holdkortet.

- Der er tale om en spiller, som vi har fulgt nøje gennem flere sæsoner. I denne sæson har hun i Silkeborg-Voel KFUM udviklet sig endog rigtig meget, og vi tror på, at hun i Tvis Holstebro kan flytte sig yderligere.

- Det er klart, at vi spiller på en anden måde, end Jette har prøvet før, og at det kan tage lidt tid for hende at falde ind i spillet. Jeg er dog overbevist om, at de spillere, vi råder over i den kommende sæson, også er spillere, der vil kunne gøre Jette endnu bedre, siger Pether Krautmeyer.

Jette Hansen scorede 157 mål i grundspillet. Det var 22 flere end nummer to på topscorerlisten. De mange mål førte også til en debut på det danske landshold.

/ritzau/

 

Dagens Gossip