Tvis-topscorer er stolt over at knække bundesligahold

Team Tvis Holstebro fik onsdag en fremragende start på gruppespillet i EHF Cup, da det blev hjemmesejr på 34-31 over bundesligaholdet Göppingen.

Det skabte eufori i Tvis-lejren.

- Det er altså ikke et hold fra den dårlige halvdel, vi slog, men et stærkt hold med rigtig mange landskampe i bagkæden. Vi er stolte over at tage to point på hjemmebane, siger Patrick Wiesmach.

Kampen var på vippen til det sidste, og med et minut tilbage var tyskerne i angreb i forsøget på udligning.

- Det var en lige kamp hele vejen, og så vidste man, at alt kunne ske i slutfasen. Denne gang havde vi stolpe-ind i de sidste tre-fire minutter, siger Wiesmach, der blev topscorer med ti mål.

I den anden ende stod unge Simon Gade en fremragende kamp.

- Jeg havde fordel af, at forsvaret spillede en god kamp. Det gik også rigtigt godt for mig, og skuddene faldt godt for mig, siger Gade og forsøger at forklare overraskelsen:

- Vi spillede i højt tempo i hele kampen, og mange på holdet bød ind. Målene kom fra hele holdet, og jeg var vel den eneste, der ikke scorede.

- Det er fantastisk at vinde sådan en kamp. Ingen havde forventet, at vi kunne slå så stort et hold, når vi havde så mange unge spillere på banen, siger målmanden.

Med sejren er Tvis eneste hold på tavlen i gruppe B, der også tæller Nantes og OCI-Lions.

Det giver blod på tanden i jagten på yderligere avancement, medgiver Patrick Wiesmach.

- Det stiller os selvfølgelig i en god situation. Det er vigtigt at tage sine point på hjemmebane, men vi ved også, at der venter os meget svære udekampe mod Göppingen og Nantes, siger Wiesmach.

De to bedste hold går videre fra gruppen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip