Tvis-topscorer om semifinalechance: Det ser godt ud

16/04/2016 23:26

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Team Tvis Holstebro fortsætter takterne fra grundspillet og indledte lørdag herrernes DM-slutspil i håndbold med en sejr på 23-22 ude over Sønderjyske.

Dermed topper grundspilsvinderen slutspilsgruppe 1 med fire point, mens Bjerringbro-Silkeborg (BSV) og Skjern følger efter med henholdsvis to og et point.

Tvis' topscorer mod Sønderjyske, Peter Balling, medgiver, at det ser godt ud med hensyn til at nå semifinalerne.

- Det er en god start at få, da dette er et svært sted at spille, og de andre hold vil også få det svært her. Kan vi vinde vores tre hjemmekampe i vores position, så ser det godt ud.

- Nu har vi to point ned til BSV, og vi ved, vi er bedre indbyrdes mod alle hold, det giver en vis ro. Kan vi så slå BSV i den næste kamp, ser det rigtig godt ud, siger Balling.

Lørdagens sejr kom i hus efter en tæt affære, og det er efterhånden blevet en Tvis-specialitet at vinde tætte kampe med lige netop et mål.

- Vi har troen på os selv og spiller vores eget spil og går ikke panik. Det er sådan, vi har gjort i alle de kampe, vi har vundet til sidst.

- Vi har slået koldt vandt i blodet og ved, at spiller vi vores eget spil, skal det nok gå, siger Balling.

Han blev kampens topscorer med ni mål, men alligevel var han ikke helt tilfreds med sin præstation.

- Det var en svingende kamp, og jeg kunne godt mærke, at det var lang tid siden, vi havde spillet sidst.

- Jeg håber, jeg kan pudse formen af, så det bliver bedre til næste kamp. Der er plads til en del forbedring. Jeg brændte for meget, mener han.

/ritzau/