Tvis-træner forventer svær semifinale mod erfarne KIF

Selv om semifinalepladsen var sikker inden lokalopgøret mod Skjern Håndbold, så lagde Team Tvis Holstebro sig bestemt ikke ned af den grund i den sidste slutspilskamp i Skjern Bank Arena.

Vestjyderne tabte kun knebent med 28-29 og var dermed kun et enkelt mål fra at vinde gruppen og sende Skjern på sommerferie, og det ærgrer træner Klavs Bruun Jørgensen.

- Det betyder meget for os, hver gang vi spiller, og vi spiller for at vinde hver eneste gang. Hvis man ikke er klar på det, skal man ikke være i Holstebro, siger han efter nederlaget.

En andenplads i slutspilsgruppen betyder, at modstanderen i semifinalen bliver vinderen af den anden gruppe, KIF Kolding København.

- KIF har vist opadgående formkurve de seneste par kampe, og det ser ud som om, at det har bekommet dem godt, at der har været landsholdspause, og at de er røget ud af Champions League.

- Det er en flok lidt ældre gutter, der har fået en pause, og så er de klar igen. Det er et fremragende hold med en masse erfaring, så det bliver sikkert skidesvært, siger Team Tvis-træneren.

Han mener dog ikke, at en sejr over Skjern havde gjort opgaven med at nå i finalen meget nemmere.

- Det havde også været sindssygt svært mod Aalborg. Det var pest eller kolera, siger han.

De første semifinalekampe spilles allerede i den kommende weekend.

/ritzau/

 

Dagens Gossip