Tvis-træner: Vi er favorit til at nå DM-finalen

admin

426 uger siden

|

18/05/2016

Dagens topnyheder

Team Tvis Holstebro må affinde sig med favoritværdigheden, når klubben lørdag tager imod GOG i det andet semifinaleopgør om en plads i håndboldherrernes DM-finale.

Med en udesejr onsdag på 28-27 kan det næsten ikke være anderledes, siger Team Tvis-træner Patrick Westerholm.

- Vi er favoritter, men et mål til eller fra er ikke meget. Sidste gang tabte vi med ti mål i GOG og vandt med tre hjemme, så hvis vi ikke er opmærksomme og knokler som et hold, så bliver det svært på lørdag, siger Patrick Westerholm.

Sejren kom i høj grad i land, da Team Tvis fik lukket ned for GOG's kontraspil, som ofte er fynboernes stærke våben.

- Selv om der blev scoret mange mål, stod vores defensiv godt, og vi gav ikke GOG lov til at løbe så mange kontraløb. Vi spillede en taktisk god kamp, og vi kunne sagtens have vundet større.

Hos GOG erkendte træner Jakob Larsen, at kontraspillet aldrig kom til at fungere, og at det blev afgørende.

- Vi var måske tynget af presset, fordi det var en semifinale. Det skal vi bare lagt fra os til på lørdag.

- Vi må tro på, at vores kontraspil er godt. Vi skal bare stikke afsted, når vi får muligheden. Det værste, der kan ske, er at vi brænder et skud eller mister bolden, siger Jakob Larsen.

Han lægger naturligt favoritværdigheden hos Team Tvis Holstebro, før det går løs i returkampen lørdag, men Jakob Larsen ser også muligheder.

- Favoritværdigheden er helt klart på deres skuldre. De vinder her i en hektisk kulisse, så de skal vinde på hjemmebane over os.

- De står snublende tæt på en DM-finale. Det pres skal de kunne håndtere, og det skal vi prøve at udnytte til vores fordel, siger Jakob Larsen.

/ritzau/