Tvungen skærmpause til Alec Baldwin

Skuespilleren har været indblandet i flere ophedede møder med New Yorks paparazzi siden hans plageånd Genevieve Sabourin i torsdags blev kendt skyldig i stalking og idømt syv måneders fængsel - den ene måned for foragt for retten.

Samme dag fandt den episode sted, som nu tvinger Baldwin væk fra skærmen, ligesom han beklager sit ordvalg i skænderiet med fotografen.
Den tidligere »30 Rock«-stjerne bliver nemlig beskyldt for at have homofobiske tendenser.

»Det var ikke min hensigt at krænke nogen, men det har jeg tydeligvis gjort og det undskylder jeg mange gange«, skriver Baldwin i en udtalelse og fortsætter: »Jeg forstår godt, at ord er vigtige og fremover vil jeg vælge mine med større omhu«.

Skuespilleren forklarer også, hvorfor han blev så vred: »Jeg ville beskytte min familie, men derfor var mit ordvalg alligevel uacceptabelt. Den slags underminerer folks hårdt tilkæmpede rettigheder, jeg støtter helhjertet«, lyder det.

Baldwin tændte af, da fotografen i bestræbelserne på at få et billede af den lille familie efter dommen forfulgte ham og hans kone Hilaria, da de gik tur med deres tre måneder gamle datter Carmen i barnevognen.

Skuespillerens voksne datter Ireland forsvarer sin far på Twitter.
»Min far har kæmpet med vrede, men har forandret sig helt utroligt. Og han er langt fra homofob«, skriver den 18-årige model. Hun minder også om, at hendes far havde et spædbarn at passe på og slutter: »Lad ham nu være og giv ham fred til at nyde sin familie«.

 

Dagens Gossip