Twilight-stjerne kan ikke styre kærligheden

Først var det den spirende kærlighed mellem de to stjerner i Twilight-filmene, der fik alle øjne rettet mod skuespillerinden Kristen Stewart.

Så var det en utroskabsskandale i 2012 med Rupert Sanders, instruktøren af "Snow White And The Huntsman", hvor Stewart spillede hovedrollen, der fik den unge skuespillerindes kærlighedsliv i mediernes søgelys.

Sidste forår brød hun så med Twilight-kollegaen Robert Pattinson under stor mediebevågenhed.

Men de sidste års turbulente kærlighedsliv har gjort den 23-årige skuespillerinde klogere på sig selv - og kærligheden. Det fortæller hun til det amerikanske magasin Marie Claire.

 - Man ved ikke, hvem man forelsker sig i. Det gør man bare ikke. Man kan ikke kontrollere det, siger Stewart til Marie Claire og fortsætter:

- Jeg prøver ikke at presse mig selv. Hvis man forelsker sig i et andet menneske, så vil man gerne eje dem - men hvorfor vil man egentlig det? Man bør ville have, at de er det menneske, man har forelsket sig i, siger den unge skuespillerinde, der nu igen er kæreste med Robert Pattingson.

Udover rollen som Bella Swan i serien af Twilight-film er Kristen Stewart kendt fra film som "On The Road", "The Runaways" og "Snow White And The Huntsman".

Newspaq

 

Dagens Gossip