Twilight-stjernen Kristen Stewart sørger over brud

Skrevet af admin

18/09/2015

Mest læste i dag

Twilight-stjernen Kristen Stewart har gennemgået lidt af en følelsesmæssig rutschetur. Men nu er hun ved at finde fodfæste igen, skriver magasinet Daily Beast.

I 2012 dukkede der billeder op af Kristen Stewart i hede omfavnelser og kys med en mand.

Uheldigvis var det ikke skuespillerindens "Twilight"-kæreste Robert Pattinson, hun kuyssede med, men derimod hendes instruktør fra "Snow White and the Huntsman", Rupert Sanders.

Efterfølgende måtte Stewart udsende en offentlig undskyldning til sin "vampyr", som tog sin utro kæreste tilbage, men alligevel var der slået så mange skår i forholdet, at parret til sidst brød med hinanden.

- Det var så smertefuldt, at jeg bare tænkte: "Dræb mig", fortæller Stewart i et interview med Daily Beast.

Skuespillerinden fik dog lappet sit knuste hjerte og sin samvittighed sammen igen takket være optagelserne af filmen "Equals", hvor hun spillede over for Nicholas Hoult, der selv var sønderknust over sit forliste forhold til skuespillerinden Jennifer Lawrence.

- Det var virkelig godt for os at lave filmen sammen, for der er ikke mange af mine venner, der har været igennem det samme som mig eller har prøvet det samme i en relativ ung alder, siger den 25-årige filmstjerne om venskabet med Hoult og fortsætter:

- Vi følte, at vi havde et bånd til hinanden, efter alt vi har været igennem, så i det mindste kom der noget godt ud af det, lyder det fra Stewart, der tidligere har fortalt om det dramatiske brud fra Pattinson:

- Mine start-20'ere var en virkelig traumatisk periode i mit liv, og det kickstartede noget i mig, som gjorde mig mere vild. Jeg satte hele mit indre univers i brand og så det hele brænde ned, fortalte skuespillerinden dengang til magasinet Marie Claire.

- Jeg er virkelig stolt over, at jeg har været i stand til at bevæge mig fremad og ikke falde ned i et mentalt krater, lød det fra Stewart.

/ritzau/FOKUS