Tyra Banks flytter sammen med sin norske fotografkæreste

I januar sidste år bekræftede den legendariske topmodel og vært på programmet "America's Next Top Model", at hun havde fundet manden i sit liv. Og vi bliver i topmodel-universet, for manden var ingen ringere end den norske fotograf Erik Asla, som også har medvirket i programmerne.

Nu har stjernefotografen Erik Asla bekræftet, at de to tager forholdet et skridt videre og flytter sammen, i et interview med den norske modeblogger Vanessa Rudjord.

Den populære fotograf har været dommer og fotograf i den norske udgave af Topmodel, og har også medvirket i den amerikanske udgave. Og det var her, modeparret mødte og faldt for hinanden.

- Det, som imponerer mig ved hende, er hendes medmenneskelighed, drive, og hvor ægte hun er. Hun har altid gang i tusind projekter og vil skabe ting hele tiden, hun er en uudtømmelig energikilde og vældig inspirerende, fortalte den norske fotograf i et interview med Dagbladet magasinet, da de to fandt sammen.

Erik Asla har skudt billeder af de allerstørste stjerner, og hans CV tæller blandt andet supermodellerne Kate Moss, Naomi Campbell og naturligvis en beauty-serie af stjernekæresten, 41-årige Tyra Banks.

Den legendariske fotograf tog til Los Angeles for tyve år siden og nyder tilværelsen der, selvom der er lidt langt hjem til den smukke norske natur, fortæller han i interviewet på Vanessa Rudjords blog.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip