Tysk medie afslører: Sådan er Schumis tilstand

Efter næsten et halvt års koma er den 45-årige tysker Michael Schumacher mod alle odds vågnet op. Og i går kunne hele verdenspressen berette om, at Formel 1-legenden er blevet udskrevet fra hospitalet i Grenoble i Frankrig for at blive indlagt på Universitetshospitalet Lausanne i Schweiz.      

LÆS OGSÅ: Kvinde hørte en stemme kalde "far" i skoven og fandt noget meget uventet

Oven på den store nyhed skriver det tyske medie Bild, at Schumi har kæmpet sig tilbage til livet, selvom der er lang vej igen med hård genoptræning. Ifølge avisens oplysninger kan han kommunikere med sin familie og lægerne ved hjælp af øjnene. Især synet af hans kone Corinna udløser reaktioner fra ham, men også hans to børn på 15 og 17 år. 

Schumacher er endnu ikke i stand til at tale. Men han kan i perioder selv trække vejret, dog ikke længe nok til, at han kan blive frakoblet respiratoren, som er den eneste maskine, han ikke har sluppet endnu. 

LÆS OGSÅ: Så er det slut med ømme kæber: Nu er blowjob-maskinen her

Hospitalspersonalet i Genoble har kæmpet for, at Schumis krop og muskler ikke skal gå i fysisk forfald, ved hjælp af fysioterapi. Men den tidligere verdensstjerne er gået fra at veje 75 kilo til 55 kilo.

Med indlæggelsen på hospitalet i Schweiz er den syvdobbelte-verdensmester kommet meget tættere på sit hjem nær Geneve-søen i Schweiz, nu har Corinna blot 40 kilometer til sin mand.   

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Det var en skiulykke i de franske alper den 29. december sidste år, der sendte Michael Schumacher direkte i koma, selvom han bar hjelm. I sin aktive karriere vandt han 91 grandprixer og blev verdensmester syv gange.

 

Dagens Gossip