Tysk medie: Hjulmand får fyreseddel tirsdag

Ifølge den tyske sportsavis Kicker bliver Kasper Hjulmand fyret som træner for fodboldklubben Mainz 05 tirsdag formiddag.

Han erstattes af klubbens U23-træner Martin Schmidt, erfarer avisen. Schweizeren har siden 2010 trænet klubbens U23-mandskab.

Hjulmand blev træner for bundesliga-klubben i sommeren 2014. Han underskrev en treårig kontrakt. Mainz er nummer 14 efter 21 spillerunder.

Den tidligere FC Nordsjælland-træner fik en fin start i Bundesligaen. Mainz var ubesejret i klubbens første otte ligakampe i sæsonen.

Men efter 2-1-sejren over Augsburg 18. oktober gik det den forkerte vej for Hjulmand og Mainz. Siden den sejr har Mainz kun vundet én af 13 kampe, og det koster altså nu danskeren jobbet.

I fredags tabte Mainz 2-4 ude til Borussia Dortmund, og Mainz er dermed fedtet godt ind i nedrykningskampen. Klubben har kun ét point ned til en nedrykningsplads.

Hjulmand blev efter det seneste nederlag konfronteret med sin egen position i klubben.

- Jeg lever hvert eneste sekund for Mainz. Jeg arbejder hårdt hver dag, og hvis nogen ikke mener, at det er godt nok, så må de sige det til mig, sagde danskeren til Bild.

Hvis det rent faktisk ender med en fyring af Hjulmand, må det formodes, at det også betyder et farvel til Hjulmands to danske assistenttrænere Keld Bordinggaard og Flemming Pedersen.

Mainz møder på lørdag Eintracht Frankfurt hjemme, og det bliver altså ikke med Hjulmand på trænerbænken.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip