Tysk supersprinter misser Tour de France

Vejen til etapesejre på de flade etaper i årets Tour de France er blevet en del lettere for mange af sprinterne.

Den tyske supersprinter Marcel Kittel (Giant) har nemlig måttet melde afbud til løbet, da han ikke er kommet sig ordentligt over en virus.

- Holdet har besluttet, at Kittels basisform ikke er tilstrækkelig til at konkurrere i Tour de France, skriver holdet i en meddelelse på sin hjemmeside.

Kittel er ærgerlig, men han forsøger at kigge fremad.

- Selvfølgelig er jeg skuffet over ikke at skulle køre Tour de France. Men jeg er nødt til at kigge fremad og fokusere på nye mål, siger Kittel til holdets hjemmeside.

Hans manglende tilstedeværelse betyder, at de andre topsprintere som Mark Cavendish (Sky) og Alexander Kristoff (Katusha) har en konkurrent mindre at slås med i massespurterne.

I stedet vil John Degenkolb, som i år har vundet både Milano-San Remo og Paris-Roubaix, blive Giants hurtige mand i feltet, som skal forsøge sig i sprinterafslutningerne.

Marcel Kittel har i de to seneste udgaver af Tour de France vundet hele otte etapesejre samlet - blandt andet de to seneste opløb på legendariske Champs-Elysees.

Tour de France begynder 4. juli i den hollandske by Utrecht.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip