Tysklands sære trænings-taktik

Skrevet af admin

|

20/03/2013
Det tyske landshold møder fredag aften Kasakhstan på udebane i kvalifikationen til VM i Brasilien, og når man rejser til et af kontinentets fjerne egne, så kan der nemt opstå forskellige udfordringer.En af dem er, at kampen spilles kl 19 (lokal tid), men på grund af en tidsforskel på fem timer, bliver det noget af en sen forestilling for det tyske hold, der torsdag rejser til Kasakhstan.Det tyske holds løsning er derfor fuldstændig at ignorere tidsforskellen og bare fortsætte sine forberedelser, som var man hjemme i Tyskland for ikke at bryde døgnrytmen på den korte tur øst på.Det betyder, at Joachim Löws tropper tager den afsluttende træning i Astana kl. 23 (lokal tid) og går i seng tidligt om morgenen.- Vores ure vil blive stående på tysk tid, og vores planlægning i forhold til at spise og sove bliver også på tysk tid, siger holdet læge, Tim Meyer til Reuters.- Det vil svare til, at vi har en aftentræning kl 18 i Tyskland, og der er sengetid kl 04, hvilket svarer til kl 23, siger holdets talsmand, Jens Grittner ifølge BBC.Tyskland skal forsøge at holde fast i førstepladsen i kvalifikationsgruppe C, hvor de med 10 point efter de første fire kampe er tre point foran Sverige, der indtager andenpladsen.

Dagens topnyheder

Det tyske landshold møder fredag aften Kasakhstan på udebane i kvalifikationen til VM i Brasilien, og når man rejser til et af kontinentets fjerne egne, så kan der nemt opstå forskellige udfordringer.

En af dem er, at kampen spilles kl 19 (lokal tid), men på grund af en tidsforskel på fem timer, bliver det noget af en sen forestilling for det tyske hold, der torsdag rejser til Kasakhstan.

Det tyske holds løsning er derfor fuldstændig at ignorere tidsforskellen og bare fortsætte sine forberedelser, som var man hjemme i Tyskland for ikke at bryde døgnrytmen på den korte tur øst på.

Det betyder, at Joachim Löws tropper tager den afsluttende træning i Astana kl. 23 (lokal tid) og går i seng tidligt om morgenen.

- Vores ure vil blive stående på tysk tid, og vores planlægning i forhold til at spise og sove bliver også på tysk tid, siger holdet læge, Tim Meyer til Reuters.

- Det vil svare til, at vi har en aftentræning kl 18 i Tyskland, og der er sengetid kl 04, hvilket svarer til kl 23, siger holdets talsmand, Jens Grittner ifølge BBC.

Tyskland skal forsøge at holde fast i førstepladsen i kvalifikationsgruppe C, hvor de med 10 point efter de første fire kampe er tre point foran Sverige, der indtager andenpladsen.