Tyve stoppet i Kirke Hyllinge med bilen fuld af frostvarer

To unge mænd på 24 og 21 år kunne ikke forklare, hvorfor de midt om natten kørte rundt med en skuffe fra en fryser fyldt med frostvarer og endte med at tilstå at varerne var stjålet.

En patrulje stoppede de to mænd i en lille søvlfarvet bil på Bygaden i Kirke Hyllinge kort før klokken 01.30 i nat. På gulvet af bilen lå der både værktøj, nogle rammer øl og altså en del frostvarer, som mændene til sidst erkendte stammede fra en indbrud i et udhus i Ejby tidligere på natten. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Den 21-årige mand fra Holbæk og den 24-årige mand fra Regstrup blev anholdt og sigtet for tyveri. Den 24-årige, som kørte bilen, bliver også sigtet for spirituskørsel og for at køre bil i frakendelsestiden.

Midt- og Vestjyllands Politi undersøger nu, om de to mænd også har forbindelse til et indbrudforsøg i Tølløse, hvor en lille sølvfarvet bil med to personer i observeret. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip