Tyvene har travlt Midt- og Vestjylland: 79 indbrud i weekenden

Midt- og Vestjylland er i weekenden nærmest blevet løbet over ende af indbrudstyve. I løbet af weekenden har politiet modtaget hele 79 anmeldelser om indbrud i villaer og lejligheder i området. Det er et langt højere tal, end man er vant til hen over en weekend. Indbruddene er skete i hele politikredsen, men er koncentreret i Herning, Viborg, Silkeborg og Holstebro.

- Gerningsmændene har typisk skaffet sig adgang ved at bryde døre og vinduer op med et koben eller lignende, hvorefter de målrettet er gået efter smykker, kontanter, sølvtøj, bærbare PC’ere og anden elektronik, og mange af indbruddene er forøvet i eftermiddags- og aftentimerne, oplyser vicepolitiinspektør Michael Kjeldgaard i en pressemeddelelse.

Selv om indbrudstyvene har haft særdels travlt, har ingen vidner set gerningsmænd eller køretøjer i forbindelse med de mange indbrud, men politiet har sikret en række spor, som nu skal undersøges nærmere.

- Såfremt man observerer personer eller køretøjer, der udviser mistænkelig adfærd, opfordres til, at man da uden ophold kontakter politiet på telefon 114. lyder det i pressemeddelelsen.

Samtidig anmodes sommerhusejere om at være opmærksomme på udlejningshuse, der angiveligt er lejet ud til større grupper af østeuropæiske mænd i alderen 20-35 år.  

 

Dagens Gossip