Tyvstart: Dansk atletikstjerne diskvalificeret ved EM

Håbet om en dansk finaleplads på 400 meter hæk-distancen ved atletik-EM i Zürich sluttede hurtigt.

Den danske atletikstjerne Sara Slott Petersen tyvstartede i sit indledende heat og blev efterfølgende diskvalificeret uden at have løbet en eneste meter. Hun forlod skuffet og grædende løbebanen. EM sluttede for Sara Slott Petersen, inden hun var kommet i gang.

Sara Slott Petersen, som repræsenterede Danmark ved OL i 2012, var inden løbet ganske optimistisk i forhold til at nå EM-semifinalen for andet mesterskab i træk.

- Jeg går bestemt efter at komme i top-3, så jeg kan få en god lodtrækning videre, da en 4.-plads vil betyde, at jeg får bane 1 eller 2 i semifinalen, og det vil jeg helst undgå.

- Men men men, nu skal jeg først i selve semifinalen, og det gør jeg ved at lægge hårdt fra land og virkelig koncentrere mig fra 200-300 meter, hvor jeg skal lave mine teknisk svære rytmeskift, skrev hun på Facebook.

Til gengæld klarede landsmanden Stina Troest sig videre til semifinalerne. I sit heat blev Troest nummer fire. Top-3 fra hvert heat var sikker på avancement, men de fire hurtigste løbere uden for top-3 kom også videre til semifinalerne.

Og i den forbindelse var Troests tid på 56,95 sekunder mere end rigeligt til at komme med blandt de 16 bedste.

Andreas Martinsen gik som ventet ikke videre fra indledende heat i 110 meter hæk. Danskeren klokkede tiden 13,97 sekunder og blev nummer syv og næstsidst i sit heat.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip