U21-landsholdet banker tysk ungdomshold

25/01/2016

Det danske U21-landshold i fodbold vandt mandag 4-1 over Wolfsburgs U23-hold i en testkamp under holdets træningslejr i tyrkiske Belek, hvor også kvindelandsholdet og flere af de yngre ungdomslandshold på herresiden er med.

I den danske startopstilling var der lutter Superliga-spillere, og de viste hurtigt deres værd med to mål på under fem minutter.

Først gjorde Brøndbys midtbanespiller Christian Nørgaard det til 1-0, før OB-angriberen Kenneth Zohore fordoblede den danske føring.

Inden pausen blev det 3-0 ved AaB'eren Frederik Børsting, mens Esbjergs Casper Nielsen i anden halvleg scorede til 4-0. I slutminutterne reducerede Wolfsburg.

Danmarks U21-landstræner, Niels Frederiksen, glæder sig over den gode optakt til EM-kvalifikationskampene i marts mod Luxembourg og Armenien.

- Vi spillede en rigtig fin kamp. Vi lykkedes med mange af de ting, som vi gerne ville, og der var mange gode individuelle præstationer. Vi mødte et ganske velspillende hold, men vi var rigtig dygtige i dag, siger Niels Frederiksen til U21-landsholdets Facebook-side.

Onsdag i sidste uge spillede U21-landsholdet 0-0 i en testkamp mod Ukraine.