U21-landsholdsspiller bliver matchvinder i 2. Bundesliga

28/04/2015

Mens skaderne de seneste uger er væltet ned over de danske U21-landsholdsspillere, var der mandag aften en mere positiv nyhed til landstræner Jess Thorup.

Angriberen Emil Berggreen viste nemlig endnu engang, at han kan lave mål.

Danskeren blev matchvinder, da hans klub Eintracht Braunschweig holdt liv i håbet om oprykning til Bundesligaen med en hjemmesejr på 4-2 over bundholdet Erzgebirge Aue.

Ved stillingen 2-1 til Aue blev Berggreen sendt på banen efter 56 minutter, og han var med til at vende kampen.

13 minutter senere udlignede hjemmeholdet, men et minut efter så det igen vanskeligt ud, da Braunschweig blev reduceret til 10 mand.

Det var Emil Berggreen dog ligeglad med, og danskeren scorede efter 77 minutter målet til 3-2. To minutter før tid lukkede Braunschweig kampen med et mål på straffespark.

Berggreens klub har dermed fem point op til den tredjeplads i 2. Bundesliga, der giver adgang til en kvalifikationskamp om at spille i Bundesligaen næste sæson. Der resterer fire kampe af sæsonen.

I vinterpausen skiftede Emil Berggreen til Braunschweig efter at have spillet for Superliga-oprykkerne Hobro i et halvt år.

Emil Berggreen har spillet fem U21-landskampe og scoret et mål.