U21-landstræner advarer mod farlige rumænere

I skyggen af A-landsholdets kommende playoffkampe mod Sverige spiller Danmarks U21-landshold i fodbold fredag aften ude mod Rumænien. Det sker i kvalifikationen frem mod EM i Polen i 2017.

Landstræner Niels Frederiksen mener, at det rumænske hold har gjort det godt offensivt i EM-kvalifikationen indtil videre.

- Det er teknisk dygtige spillere. Det er hurtige spillere, der er gode til at udfordre og til at afslutte fra distancen. Det er klart dér, jeg synes, de har deres styrke, men det er ikke fordi, de er dårlige defensivt.

- De har Constantin Paun og George Puscas, som scorer nærmest alle deres mål. De spiller nogle gange 4-4-1-1 og nogle gange 4-2-3-1, så det er ikke en rendyrket 4-3-3, siger Niels Frederiksen til bold.dk.

Rumænien har ni point for fire kampe i gruppe 5, mens Danmark har fire point for to kampe.

Danmark har foreløbig spillet 0-0 hjemme mod Wales, mens det blev til en smal hjemmesejr på 1-0 over Bulgarien.

Niels Frederiksen må undvære adskillige spillere, der har alderen til at spille med på U21-landsholdet, men som er med A-landsholdet til kampene mod Sverige om en billet til EM i Frankrig.

- Det bliver en lidt anden defensiv denne gang, fordi vi ikke har Andreas Christensen med, men vi har dygtige spillere, som har spillet meget på det seneste, siger Niels Frederiksen.

Kampen i Rumænien begynder klokken 18.45.

Danmark tager på tirsdag imod Armenien i Aalborg i EM-kvalifikationen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip