U21-landstræner: Cornelius er en fantastisk angriber

Selv om Andreas Cornelius er blevet stemplet som et gigantisk flop af britiske medier, har han stadig en stor stjerne hos U21-landstræner Jess Thorup, der har udtaget den hjemvendte angriber til EM-kvalifikationskampen mod Estland.

- Andreas har bevist, at han er en målscorer. Det var dét, han blev solgt på, og det håber vi selvfølgelig, at han fortsætter med.

- Han er en fantastisk angriber med god teknik, en god fysik og en evne til at holde fast i bolden, og ikke mindst er han god med hovedet, hvilket vi senest så i weekenden, siger Thorup til DBU's hjemmeside.

Cornelius skiftede i vinterens transfervindue hjem til FC København efter blot et halvt år i Premier League-klubben Cardiff.

Ud over Cornelius byder U21-truppen på flere fysisk stærke angribere som Brøndbys Kenneth Zohore, Randers' Nicolai Brock Madsen og Yussuf Yurary fra RB Leipzig.

Truppen indeholder generelt en masse gengangere fra de seneste kampe, og det glæder landstræneren sig over.

- Stammen er den samme som de seneste kampe, og det giver en tryghed på holdet. Vi kender hinanden rent spillestilsmæssigt og har haft succesoplevelser sammen, og det er vigtigt.

U21-landsholdets kamp mod Estland spilles onsdag den 5. marts klokken 18.30 på Farum Park. Der er gratis entre.

/ritzau/

 

Dagens Gossip