U21-landstræner: Mine tanker går til Cornelius

U21-landstræner Jess Thorup var trist over at høre nyheden om, at FC København-angriberen Andreas Cornelius mandag aften brækkede anklen i 4-0-sejren over Silkeborg.

Det kan betyde, at Cornelius misser resten af sæsonen og sommerens U21-EM i maj, hvor han ellers var udset til at få en nøglerolle i angrebet.

- Mine første tanker går til Cornelius. Det er noget af det værst tænkelige, der kan ske for en fodboldspiller. Ikke at det er lige meget med U21, men lige nu går mine tanker til Cornelius.

- Det var frygtelige billeder. Det sender kuldegysninger gennem kroppen og giver en lyst til at tage hovedet væk.

- Man kan næsten fornemme smerten, når man kigger på de billeder. Det var hårdt at se på, siger Thorup til bt.dk.

Cornelius scorede senest sejrsmålet for U21-landsholdet i 1-0-sejren i en testkamp mod USA i marts. Men der er også gode alternativer til Cornelius.

- Hvis vi kigger uden at sætte dem i prioriteret rækkefølge er det vel Nicolai Brock-Madsen (Randers FC), Kenneth Zohore (OB) og Emil Berggren (Eintracht Braunschweig), der har været inde omkring, hvis vi taler decideret 9'ere.

- Så det er vel dem, der står lige for. Men der er også flere, der byder til. Men så langt er jeg ikke nået i mine tanker endnu, siger han.

Danmark er placeret i EM-slutrundens gruppe A, hvor modstanderne er Tjekkiet, Tyskland og Serbien.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip