U21-landstræner om 8-0-sejr: Vi forventede en svær kamp

U21-landstræner Jess Thorup er tilfreds med sin trup efter 8-0 sejren på hjemmebane over Estland i EM-kvalifikationen onsdag aften.

To tidlige røde kort til esterne gjorde betingelserne nemme for de unge danskere.

- Det er jo ikke nogen hemmelighed, at den var afgjort efter et kvarter. Vi havde faktisk forventet en rigtig svær kamp.

- Vi har bøvlet med esterne før, og de har haft tre rigtig gode udekampe, men som vi fik præsteret i dag med 11 mod ni, kan jeg kun være tilfreds med otte rigtig flotte mål, siger Jess Thorup.

Med en føring på 3-0 efter første halvleg og kun ni estere på banen gav det danskerne mulighed for at prøve nye formationer af i anden halvleg. Jess Thorup medgiver, at den stod på en del træningsøvelser i de sidste 45 minutter.

- Jeg kunne jo ikke skjule noget for dem, men vi blev enige om, at der skulle stilles nogle krav til os selv, og det var netop at forlange høj kvalitet og få øvet nogle ting.

- Vi spillede blandt andet med to angribere i anden halvleg for at prøve det af, og jeg har fået nogle svar. Med fem mål i anden halvleg må jeg sige, at det er godkendt. Det er et super udgangspunkt at tage med til september, når vi møder russerne, siger træneren.

Der resterer to kampe af U21-gruppespillet. Danmark tager i mod Rusland den 3. september og Bulgarien den 9. september.

/ritzau/

 

Dagens Gossip