U21-talenter: Det vil være stort at komme til EM

Er man til U21-landsholdsfodbold og slutrunder, kan man godt begynde at kigge mod EM i Tjekkiet som feriedestination næste sommer.

I hvert fald hvis man spørger de to FC Nordsjælland-spillere, der var med ved den seneste U21-landsholdssamling, David Jensen og Uffe Bech.

Danmark skal møde Island i to afgørende playoff-kampe i oktober om at komme til EM i 2015.

- Jeg tror, vi har rigtig gode chancer. Vi har et godt hold. Vores offensiv er rigtig farlig, og der bliver lukket godt af nede bagved. Der er erfaring fra Bundesligaen, Serie A og Superligaen, så vi har en god chance.

- Det ville være stort at komme med til EM. Det er ikke hvert år, det sker. Det ville være fantastisk, siger David Jensen til Frederiksborg Amts Avis.

Samme melding kommer fra kantspilleren Uffe Bech.

- Vi skal med. Det er vi med på alle sammen. Vi har gjort det så godt i kvalifikationen. Vi har skaffet os selv de bedste forudsætninger ved at blive seedet. Fornemmelsen er god, for vi har en stor tro på os selv.

- Det ville være rigtig stort at komme med. Der er mange øjne på og mange gode spillere. Så det ville være en stor mulighed at kunne vise sig frem der - både på egne vegne, men også på holdets, siger den nordsjællandske hurtigløber.

- Vi har et rigtig stærkt hold, og den seneste samling var en god oplevelse med nogle gode resultater mod nogle dygtige modstandere. At vi slog Rusland 4-2 og kunne have slået dem endnu større var imponerende, siger Uffe Bech til avisen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip