Uafgjort i Randers sender Sønderjyske over stregen

Randers og Sønderjyske spillede fredag 1-1 i Superligaen efter mål af begge mandskabers respektive topscorere, Ronnie Schwartz og Rubin Okotie.

Det ene point, som Sønderjyske henter med hjem fra Randers, betyder at holdet for første gang i syv måneder er at finde over nedrykningsstregen i Superligaen.

Randers bliver til gengæld på ligaens sjetteplads, hvor holdet har et enkelt point op til den attraktive femteplads, som giver adgang til Europa League.

Hjemmeholdet fra Randers startede kampen bedst og åbnede allerede kampen efter fem minutters spil, da Ronnie Schwartz bragte kronjyderne i front.

Føringsmålet kom efter flot oplæg fra Jonas Kamper, der tog en lang tur langs Randers’ højre kant. Ved baglinjen lagde han bolden skråt tilbage i feltet, hvor topscorer Schwartz dukkede op og sparkede bolden i mål.

Østrigske Rubin Okotie udlignede for gæsterne efter en halv time, da han dukkede alene op ved bageste stolpe og let kunne heade Sønderjyske i front.

Okotie skiftede til Sønderjyske i vinterpausen, og dagens scoring var den syvende i forårssæsonen. Det betyder, at den østrigske angriber er den mest scorende i Superligaen i 2014.

Randers havde mulighederne for at lave mere end det ene mål og hente alle tre point.

Største chance opstod i første halvleg, hvor Ronnie Schwartz var alene igennem med Sønderjyske målmand Marin Skender.

Angriberen lobbede bolden over målmanden, men desværre for hjemmeholdet også over målet.

Randers er det hold i Superligaen, der har spillet flest kampe uafgjort. Dagens uafgjorte remis var nummer 13 i denne sæson.

/ritzau/

 

Dagens Gossip