Ude af Vild med dans: Nu danser jeg i byen

Han er blevet kendt i de danske stuer for sit charmerende smil og sine badutspring.

Fredag blev det dog et farvel til cirkusprinsen Patrick Berdino og partneren Jenna Bagge, der denne aften dansede wienervals i Vild med dans.

På trods af det svære farvel til danseeventyret, var det en afklaret nydanser, der mødte Ritzau Fokus efter sin sidste dans i programmet.

- Jeg tror ikke, at det rammer mig endnu. Lige nu synes jeg, at det var de bedste par, der gik videre. Man er nødt til at indse, at der er nogen, der er bedre, og det er jo folk derude, der bestemmer. Det er fair, siger Patrick Berdino.

Den 23-årige cirkusprins har aldrig rigtig danset, før han trådte ind i øvelokalet med danseren Jenna Bagge.

- Jeg har svært ved at danse generelt. Jeg har aldrig danset før. Ikke engang på diskoteket. Nu har jeg da fået nogle grundtrin, så jeg kan tage en svingom.

- Nu danser jeg faktisk i byen. Jeg var med Sami Darr i byen, hvor vi dansede. Jeg dansede min første dans i byen med ham, og det var ret fedt, griner han.

Både Patrick Berdino og Jenna Bagge kommer næste fredag og støtter de resterende fem par fra publikumsrækkerne.

- Det har jeg lovet dem alle sammen. Så kan det også godt være, at man får en klump i halsen og tænker, at man gerne selv ville have været der. Det var fantastisk at være med, siger han.

Den unge nydanser har også oplevet en øget opmærksomhed, efter han har deltaget i Vild med dans.

- Man bliver mødt positivt af folk, og det er nogle dejlige mennesker, der kommer hen til mig. De støtter mig i det, selvom jeg ved, at der er nogle ting, jeg kunne have gjort bedre, siger han.

De resterende fem par kan opleves næste fredag i Vild med dans klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip