Udligning i overtiden: OB snupper sent point i Brøndby

10/08/2014

Brøndby dominerede stort i 85 minutter mod et tamt OB-hold i søndagens sene opgør i Superligaen, men de blågule glemte at snøre sækken, og det udnyttede OB i overtiden.

Daniel Høegh satte således hovedet på et indlæg og sikrede mod spil og chancer fynboerne 1-1 i et opgør, som de Brøndby burde havde vundet klart.

Brøndbys nye norske kantspiller Elbasan Rashani åbnede ballet, da han allerede efter otte minutter spil bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter simpelt opspil.

En velspillende Alexander Szymanowski tæmmede en lang bold fra forsvaret og lagde bolden ind til Rashani, der let kunne score sit første mål i Brøndby-trøjen.

Men dagens måske største jubelbrøl fra tribunerne kom dog efter 70 minutter, da Brøndby sendte den tilbagevendte Johan Elmander i aktion for første gang i mere end otte år.

Den rutinerede svensker formåede ikke at gøre det store væsen af sig og mangler tydeligvis endnu en god portion kamptræning, før han er i stand til at være den afgørende figur for sit hold, som han har været tidligere.

Brøndby var i det meste af opgøret i fuld spillemæssig kontrol og tilspillede sig ud over målet mere end en håndfuld store muligheder mod en hullet OB-defensiv, der ellers igen som mod AaB i sidste uge bestod af tre stoppere og to wingbacks.

Men skarpheden var en mangelvare hos Brøndby. Simon Makienok, Ariel Nunez og især Alexander Szymanowski manglede killerinstinkt i sine aktioner, og derfor var der længe spænding om resultatet.

OB-træner Troels Bech smed fra anden halvlegs start klubbens nyindkøbte angriber Thomas Mikkelsen i spil og senere også Lucas Jensen, men det var først i opgørets sidste fem minutter, at OB viste tænder.

Her fik de så til gengæld også fuld udbytte af presset og rejser hjem med et stort point i bagagen.