Udligning i overtiden: OB snupper sent point i Brøndby

Brøndby dominerede stort i 85 minutter mod et tamt OB-hold i søndagens sene opgør i Superligaen, men de blågule glemte at snøre sækken, og det udnyttede OB i overtiden.

Daniel Høegh satte således hovedet på et indlæg og sikrede mod spil og chancer fynboerne 1-1 i et opgør, som de Brøndby burde havde vundet klart.

Brøndbys nye norske kantspiller Elbasan Rashani åbnede ballet, da han allerede efter otte minutter spil bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter simpelt opspil.

En velspillende Alexander Szymanowski tæmmede en lang bold fra forsvaret og lagde bolden ind til Rashani, der let kunne score sit første mål i Brøndby-trøjen.

Men dagens måske største jubelbrøl fra tribunerne kom dog efter 70 minutter, da Brøndby sendte den tilbagevendte Johan Elmander i aktion for første gang i mere end otte år.

Den rutinerede svensker formåede ikke at gøre det store væsen af sig og mangler tydeligvis endnu en god portion kamptræning, før han er i stand til at være den afgørende figur for sit hold, som han har været tidligere.

Brøndby var i det meste af opgøret i fuld spillemæssig kontrol og tilspillede sig ud over målet mere end en håndfuld store muligheder mod en hullet OB-defensiv, der ellers igen som mod AaB i sidste uge bestod af tre stoppere og to wingbacks.

Men skarpheden var en mangelvare hos Brøndby. Simon Makienok, Ariel Nunez og især Alexander Szymanowski manglede killerinstinkt i sine aktioner, og derfor var der længe spænding om resultatet.

OB-træner Troels Bech smed fra anden halvlegs start klubbens nyindkøbte angriber Thomas Mikkelsen i spil og senere også Lucas Jensen, men det var først i opgørets sidste fem minutter, at OB viste tænder.

Her fik de så til gengæld også fuld udbytte af presset og rejser hjem med et stort point i bagagen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip