Udskældt blomsterhandler: Vred kunde var 'kvinde-forvirret'

Et Facebook-opslag fra en kvinde, der fortæller om sin oplevelse hos en blomsterhandler i København, har for alvor rejst debat. 

Det var Facebook-brugeren Pernille Caroline Lotus, der hos Bremerholms Blomster ved Magasin i indre København havde overværet en ældre herre, som gerne ville købe et stykke papir til at indpakke sin plante. Det blev afvist af forretningen.

LÆS OGSÅ: Ældre kunde afvist: Blomsterhandler lagt for had på nettet

Siden er butikken lagt for had på blandt andet Facebook. Men indehaver af Bremerholms Blomster, Michael Nielsen, taget kritikken med ophøjet ro.

- Ekspedienten siger til den ældre herre, at vi kun sælger blomster og ikke papir her. Det overhører kvinden ved siden af. Hun lader sig påvirke af herrens lille problem med papiret. Men manden går tilfreds ud af butikken, og han får den service, han skal have for 20 kroner. Hun opdagede slet ikke herren, hun var bare kvindeforvirret, siger han til MetroXpress.

Opslaget er delt mere end 4000 gange og 'liket' af mere end 11.000 personer.

- Jeg er rystet!!! For 10 minutter siden stod jeg nede i Bremerholms Blomster på torvet ved Magasin for at købe blomster. Mens jeg står og finder pengene frem, kommer en ældre herre ind med en plante, han vil købe og give i gave. Han spørger pænt pigen bag disken, om hun kan pakke den ind for ham!? Hun svarer »nej det kan vi ikke«. »Jamen, der ligger da papir i massevis lige der,« siger han pænt og peger på de 100 stykker papir, der ligger på disken. »Der er halvt papir på din blomst, og vi pakker ikke ind her!,« siger hun. Den ældre herre, som står med rystende hænder spørger »kan jeg så ikke købe et stykke papir og pakke den ind selv?« Hun svarer »nej det kan du ikke. NU ER DET JEG BLANDER MIG. Jeg siger »det kan virkelig ikke være rigtigt, at I ikke vil give eller sælge denne mand et stykke papir, så han kan pakke sin blomst ind?«. En yngre fyr med en hund siger skarpt »vi sælger blomster, ikke papir!« Hvor er vores kærlighed til medmennesket og de ældre blevet af i dagens kolde Danmark??? Jeg er rystet og ked af det på den ældre herres vegne... Virkelig! Der vendte jeg på hælene - jeg støtter i hvert fald ikke Bremerholms Blomster længere!, skriver hun, skriver Pernille Caroline Lotus.

Michael Nielsen fastholder, at den ældre herre fik tilstrækkelig service. Han siger også, at han ser positivt på den megen omtale.

 

Dagens Gossip