Udskældt popsanger udskylder skandaler

Spirituskørsel, besiddelse af kokain og en tur på stripklub.

Skandaler med Justin Bieber i hovedrollen har der været masser af, og nu undskylder den unge "Baby"-hitmager offentligt for sin opførsel.

Det skriver internetmediet WENN.com.

- Jeg er et sted i mit liv, hvor jeg skal ændre mig. I dag er en ny dag. Jeg glæder mig til at blive en person, som I kan være stolt af, og jeg lover, at jeg ikke ender som en knækket, ynkelig og bitter mand, forklarer popstjernen.

Ordene fra Bieber kom i forbindelse med en såkaldt "roast" af superstjernen, som gik ud på, at en hel masse kendisser for sjov skulle kritisere den unge sanger.

Blandt andre Will Ferrell, Snoop Dogg og Shaquille O'Neal var med til at svine Bieber til, og efterfølgende fik den 21-årige canadier mulighed for at forklare, hvorfor hans liv har været så turbulent.

- Jeg har gjort en masse mennesker vrede i løbet af de seneste år. Men jeg har aldrig kunnet forberede mig ordentligt på det her liv, som jeg blev smidt ind i allerede som 12-årig. Der er øjeblikke, jeg er stolt af, og en masse øjeblikke, som ikke definerer mig som person, siger han.

En redigeret version af Biebers "roast" bliver sendt på amerikansk tv den 30. marts.

Newspaq

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip