Udvekslingsstuderende røvet til privatfest på Amager

En ung udvekslingsstuderende fra USA fik sig natten til søndag en ubehagelig oplevelse, da han blev udsat for et røveri i en lejlighed på Amager.

Fire mænd er blevet anholdt i forbindelse med sagen, oplyser Københavns Politi.

- Vi efterforsker et røveri mod en ung udvekslingsstuderende, der falder i snak med nogle piger. De inviterer ham med til en fest på Amager, men da han kommer derop, bliver han udsat for røveri, siger central efterforskningsleder Sajjad Haider til Ritzau.

- Man fratager ham telefon og penge. Han bliver også truet, slået, sparket og smidt ud, lyder det videre.

Anmeldelsen om røveriet lød klokken 02.20, hvorefter politiet rykkede ud i lejligheden på Portugalsgade på Amager.

- Han har fået stjålet kontanter og en iPhone. Og så har han fået knubs efter slag og spark. Men det er ikke så alvorligt. Det har ikke været nødvendigt at få ham tilset på skadestuen, siger Sajjad Haider.

Offeret mødte tilfældigt pigerne på Amager ikke langt fra lejligheden. Der er dog ifølge den centrale efterforskningsleder ikke noget, der tyder på, at de skulle have været lokkeduer. De er heller ikke anholdt i sagen.

- Pigerne er blevet afhørt. Jeg tror ikke, at de har kunnet forudse, hvad der skulle ske, lyder det fra Sajjad Haider.

Der er ikke mange oplysninger om den amerikanske studerende og de anholdte. Eksempelvis kan politiet tidligt søndag morgen ikke fortælle om alderen på de involverede.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip