Udvist AaB-målmand: Jeg svigtede holdet

Selv om AaB-målmand Nicolai Larsen kun var på banen ved én af Steaua Bukarests scoringer, var landsholdsreserven alvorligt impliceret i de danske mestres 0-6-sammenbrud i Europa League torsdag aften.

Det var nemlig et drop og en efterfølgende udvisning af Larsen ved stillingen 0-1, der for alvor satte rumænerne i gang.

- Det var en skidt dag for os alle sammen. Ikke mindst for mig. Efter udvisningen blev det svært, og jeg føler, jeg svigtede holdkammeraterne ved at få det røde kort, konstaterer Nicolai Larsen.

Han erkender, at han begik straffespark, men er uenig i den efterfølgende udvisning.

- Der kom et langskud, som jeg ikke kunne holde fast i, og jeg tog lidt for let på det bagefter. I stedet for bare at komme over bolden med det samme, så ville jeg lige have, at den ramte jorden først.

- Straffesparket var vel fair nok, men jeg synes ikke, det røde kort var i orden, for han spillede bolden ud af farezonen, så jeg fratog ham ikke en oplagt målchance, siger Nicolai Larsen.

Efter at Nicolai Larsen havde forladt banen og reserven Carsten Christensen var blevet skiftet ind, faldt nordjyderne helt sammen og lukkede fem mål ind på et kvarter.

- Man kan godt kalde det et sammenbrud, når man taber 0-6. Vi spillede lidt naivt og forsøgte i undertal at spille det samme spil, som vi havde spillet hele tiden, og det blev vi straffet for.

- Carsten var kold, da han blev skiftet ind, og da holdet samtidig faldt sammen, blev det rigtig svært for ham, siger Nicolai Larsen.

AaB's næste kamp i Europa League er mod portugisiske Rio Ave hjemme i Aalborg torsdag 2. oktober.

/ritzau/

 

Dagens Gossip