Udvist af Danmark: Kriminel koster 19.000 kroner i døgnet

To mand bevogter døgnet rundt den dømte Danny Abdalla, og det koster det danske samfund 19.000 kroner hver eneste dag på trods af, at den kriminelle er udvist af landet. Det skriver TV2 Nyhederne.

Danny Abdalla var tidligere formand for Den Internationale Klub i Aalborg, og han er dømt for både vold, afpresning og narkokriminalitet. Dommen lød på udvisning efter otte års fængsel, men myndighederne kan ikke smide ham ud af landet, da han risikerer at blive dræbt i hjemlandet Libanon.

Derfor lever den dømte nu på tålt ophold i Center Sandholm, hvor han fortsatte sin kriminelle færden. Efter blandt andet at være involveret i et røveri ,og man fandt en skarpladt pistol på ham, blev to vagter sat til at bevogte ham døgnet rundt. Det sker for at beskytte personalet og stedets øvrige beboere.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Ordningen har kørt siden januar, og indtil videre har det kostet 2,5 millioner kroner.

Selv arbejder Danny Abdalla på at slippe for de personlige vagter, som Udlændingestyrelsen har krævet.

- Det, jeg har begået, er jeg dømt for, og jeg har afsonet. Jeg har ikke nogen aktivitet mere i det kriminelle miljø, siger Danny Abdalla til TV 2 Nyhederne.

Omkring 60 dømt udlændinge lever på tålt ophold i Danmark. Danny Abdalla er den eneste, som bliver bevogtet døgnet rundt. 

 

Dagens Gossip