Udvist FCM-back: Jeg svigtede holdet

Skrevet af admin

07/03/2016

Mest læste i dag

FC Midtjyllands højre back André Rømer ved godt, han bærer en stor del af skylden for, at midtjyderne mandag aften tabte 1-2 til FC Nordsjælland i Superligaen.

Backen blev udvist efter en hård tofodstackling på Martin Vingaard efter 36 minutters spil. På det tidspunkt førte midtjyderne 1-0.

- Det er selvfølgelig en hård omgang at skulle stå her og forklare sig igen. Jeg føler, jeg har svigtet holdet, men det må man selvfølgelig tage med en gang i mellem.

- Jeg nåede ikke at tænke så meget i situationen. Han blev retvendt, og jeg forsøgte at bryde den, inden han fik sat noget farligt i gang. Så jeg ville erobre bolden.

- Efter at have set den igen kan jeg godt se, at det var en hasarderet tackling, så det røde kort var fair nok, siger Rømer.

I situationen følte han ikke, at han begik noget strafbart.

- Det var overhovedet ikke den fornemmelse, jeg havde inde på banen. Der synes jeg egentlig, at det var en fair tackling, og jeg var lidt overrasket over, at der i det hele taget blev dømt frispark.

- Men da jeg kom ind og så den igen, så er det svært at argumentere imod, at jeg fik det røde kort, siger Rømer.

For under to uger siden blev Rømer også udvist på Old Trafford mod Manchester United efter en i forvejen skidt kamp for hans vedkommende. Han medgiver da også, at hans begyndelse på forårssæsonen har været skuffende.

- Det ville være synd at sige, at det var den start, jeg havde håbet på, siger han og kigger fremad:

- Jeg skal holde fast i det spil, jeg havde i efteråret og ikke lave så meget om. Jeg skal ikke prøve at bevise mig mere end ellers.

Før udvisningen på Old Trafford havde Rømer ifølge sig selv aldrig fået et rødt kort i karrieren.

/ritzau/