Udvist Zlatan om Chelsea-spillerne: De var som børn

Den svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimovic har ikke meget tilovers for Chelseas spillere efter onsdagens Champions League-kamp mellem englænderne og Paris Saint-Germain.

Angriberen fra PSG blev udvist allerede efter 31 minutters spil i returkampen i London, men med 2-2 spillede franskmændene sig alligevel videre til kvartfinalen på reglen om flest scorede udebanemål.

- Da jeg fik det røde kort, kom alle Chelsea-spillerne hen. Jeg følte, at jeg havde en masse babyer omkring mig, siger Ibrahimovic ifølge BBC.

Angriberen så direkte rødt for en tackling på Oscar, men kampens hollandske dommer Björn Kuipers overreagerede, mener Ibrahimovic.

- Jeg ved ikke, om jeg skal være sur eller begynde at grine. Da jeg så det røde kort, tænkte jeg "denne gut ved ikke, hvad han laver", siger Ibrahimovic.

Stillingen var 0-0, da Ibrahimovic så rødt. Den første kamp i Paris endte 1-1, og da Chelsea kom foran 1-0 i returkampen, lignede det et engelsk avancement.

Men den tidligere Chelsea-spiller David Luiz fik udlignet til 1-1. Kampen skulle i forlænget spilletid, hvor Chelsea igen bragte sig foran, inden Thiago Silva sørgede for det afgørende 2-2-mål for PSG.

/ritzau/

 

Dagens Gossip