Uffe Bech er tilbage i Hannover 96-trup

Danske Uffe Bech er igen at finde i førsteholdstruppen i Hannover 96.

Danskeren er således med, når bundesligaklubben onsdag spiller en testkamp mod VfV Hildesheim fra den fjerdebedste tyske række.

Det bekræfter klubbens cheftræner Michael Frontzeck over for det tyske fodboldmedie Kicker.

- Uffe kommer tilbage, citeres Frontzeck for i Kicker, hvor træneren dog ikke ønsker at sige mere om den disciplinære straf, han tildelte Uffe Bech.

Hannover 96 stiller med et alternativt hold grundet den nuværende ligapause i Europa på grund af landskampe, mens flere spillere også vil blive sparet i testkampen.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller blev for tre uger siden degraderet til U23-holdet i Hannover 96 på grund af disciplinære problemer, som klubben ikke ville kommentere yderligere.

Kicker beskriver, at Uffe Bechs brøde bestod i, at han trods en sygemelding blev set i det offentlige rum en aften, hvilket flere medier i Danmark og Tyskland tidligere har berettet.

- Der er ting, som man bare ikke gør med mig som træner. Så vil jeg gerne hjælpe spilleren med at lære, hvad professionalisme er, lød forklaringen ifølge avisen Hannoversche Allgemeine fra Michael Frontzeck, efter at han degraderede danskeren.

Uffe Bech blev skadet kort før premieren i Bundesligaen, og han har foreløbig kun været på banen i en enkelt kamp i den bedste række.

Til Kicker oplyser klubbens U23-træner, Michael Krüger, at den 22-årige dansker har gjort det fornemt på U23-holdet i en række kampe, mens han har spillet og trænet væk fra førsteholdstruppen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip