Ufødt baby sætter dansk skuespiller på prøve

Man glæder sig og venter, glæder sig og venter lidt mere. Men når man allerede har ventet i over ni måneder og maven stadig vokser og vokser og baby nægter at komme ud, så kan det være svært at blive ved med at væbne sig med tålmodighed.

Det synes skuespiller Sebastian Jessen og hans kæreste Karin Buchardt Poulsen i hvert fald. Den højgravide skuespillerkæreste lagde mandag et billede af sin store mave på Instagram med ordene:

- Det er jo nærmest ikke til at fatte, at der ligger en tyrannosaurus inde i min mave, som bare ikke vil ud til verden. Han sætter mor og far på prøve allerede, skriver hun efterfulgt af flere smileyer forestillende både engle, djævle og babyer.

Også den kommende far er ved at være godt træt af at vente. Tirsdag lagde han ligeledes et foto op af sin smukke, gravide kæreste. Til billedet skriver han:

- Og der ventes og ventes og veeenteeeeees, og supplerer med hashtag, der afslører, at Karin Buchardt Poulsen tirsdag allerede var gået 10 dage over sin termin.

Parret, der har for nylig har købt lejlighed sammen i København, ved allerede, at de venter en lille dreng. Han vil med al sandsynlighed komme til verden senest lørdag, da man i Danmark som oftest vælger at sætte fødslen i gang, inden kvinden når at gå 14 dage over termin.

Sebastian Jessen kan opleves i vampyrserien "Heartless" igen til efteråret. Serien, hvor han blandt andet spiller sammen med Julie Zangenberg, vil efter en længere sommerpause vende tilbage på Kanal5.

Se Karin Buchardt Pulsens eget billede af sin højgravide mave her: http://instagram.com/p/saEc16oExz/?modal=true

Og Sebastian Jessens foto af sin gravide kæreste her: http://ink361.com/app/users/ig-26310866/sebastian_jessen/photos/ig-80053...

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip