Uforglemmelig bryllupsgave: Nygift par kommer hjem til 14.000 gule overraskelser i hjemmet

Da et nygift engelsk par vendte hjem fra bryllupsrejse fornyelig, fik de lidt af et chok, da de åbnede døren til deres hjem i Cambridgeshire nord for London. Det skriver det engelske medie The Mirror.

Her mødte 29-årige Emily og 34-årige Jamie Pharro synet af ikke mindre end 14.000 gule post-its (huskesedler red.), som dækkede hele deres tre-værelseslejlighed. Det var fire af deres venner, som havde haft travlt med at dekorere lejligheden fra gulv til loft - inklusiv møbler, hårde hvidevarer og nips - mens det nygifte par var i Italien.

Læs også: Glad Bodil Jørgensen takker sin datter: - Hun lærte mig at gå

Det omfattende projekt med de 14.000 post-its tog de fire venner otte timer at fuldføre. Og som prikken over i'et efterlod de et kamera til at filme Jamie og Emilys reaktioner.

Parrets reaktion, da de åbner døren, er "Oh my god".

Læs også: Bedstemor skaber vrede med Facebook-billeder af barnebarn: Fik gaffatape i ansigtet og lagt i bradepande

- Sedlerne var overalt i stuen. Jeg tror, at vi de næste par uger stadig vil kunne finde nogle mærkelige steder rundt om i huset, siger Emily Pharro og tilføjer, at parret måtte bruge to en halv time på at fjerne de mange rækker af gule huskesedler.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Det var meningen, at vennerne skulle fodre parrets kat, mens de var på bryllupsrejse, og derfor havde de fået nøglen til hjemmet. Emily havde ganske vist en mistanke om, at vennerne kunne finde på noget ballade, men hun havde ikke forventet, at hjemmet ville blive dekoreret med post-its.    

Se videoen her: