Uheldig brændemærkning: Boligforenings hæk er blevet svitset på mystisk vis

Indtil i sidste uge var hækkene på Dr. Thorsensvej i Varde ensartede og grønne - ligesom boligforeningen Varde Administration, der ejer rækkehusene på vejen, vil have det. Men pludselig en dag i sidste uge skiftede hækkene udseende.

De 1 meter høje hække fik en vissen stribe på ca. 30 cm på den side, der vender ud mod fortorvet. Dise striber strækker sig over ca. 60 meter hæk.   

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Varmemester hos Varde Administration, Allan Lund, formoder, at skaderne på hækkene er sket, da Dr. Thorsensvej skulle have lagt fiberkabler i jorden sidste uge, og asfalten skulle ordnes.

- Det ligner, at der er kørt med en benzindreven asfaltskærer med for kort afstand til hækkene. Den voldsomme varme fra udstødningen har brændt en bred stribe ind i hækkene, siger Allan Lund. 

Munck: Det kender vi ikke noget til
Sydenergi, som udbyder fibernet, har fået entreprenørfirmaet Munck til at udføre dele af arbejdet med at nedlægge fiberkabler på Dr. Thorsensvej. Men hos Munck Forsyningsledninger kender direktøren, Flemming Skøtt, ikke noget til de svitsede hække.

- Det har hverken jeg eller formanden hørt noget om. Vi har heller ikke fået nogen henvendelser eller klager, siger direktøren.

Enkelte beboere på vejen med de brændemærkede hække har spurgt varmemesteren, hvad der er sket med hækkene.

- Jeg håber hækkene kommer igen. Det burde de gøre, når hækkene "kun" er blevet brændt, siger varmemester Allan Lund.

 

Dagens Gossip