Uheldig parkering? Folk raser over fotovogn, som holder ulovligt

Hvis der er noget, der kan få danskerne til tasterne, så er det debatten om de mange ekstra fotovogne, som er dukket op på de danske veje i den seneste tid.

I fredags lagde privatpersonen Kaj E. Willadsen et billede af en fotovogn parkeret på cykelstien på Politirapportens Facebookside, hvor man kunne deltage i en afstemning om, hvorvidt folk er glade for de mange nye fotovogne.

"Er Danmark blevet til politistat hvor alt er tilladt .... spærret udsyn, parkering på cykelsti og fortov, HVEM skal så trafikdræbes her.... fordi man skal ud på kørebanen????????  Ville jo være passende at Politiet kom med en officiel udmelding omkring deres mærkværdige parkeringer (er jo ikke første billede der er rundt på FB) rundt om i Danmark !!", skriver den tydeligt forargede Kaj E. Willadsen sammen med billedet på Facebook.

Læs også: Smart trick går viralt - sådan undgår du at blive fanget af de nye fotovogne

I løbet af de sidste tre dage har knap 3500 personer liket Kajs opslag, og det er blevet delt over 4000 gange. Kommentarerne er væltet ind og tæller over 600.

Billedet med den uheldige fotovognsparkering deler vandene. Der er dem, der er enige med Kaj i, at det er langt fra i orden, at politiet tager sig den slags friheder.

"Her er endnu et eksempel på, at politiet har en voldsom dobbeltmoral og skider højt og flot på reglerne. Mon de ville komme ud og give den bøde som skatte-vognen her skal have?", skriver en utilfreds mand på Facebook.

"De skal fandme overholde gældende færdselsregler ligesom alle andre og jeg aner ik hvor man skal klage henne, jeg har også taget billeder af dem holde helt forkert og ulovligt, men lige meget hvor man sender det hen, giver det ingen respons", skriver en anden.

Læs også: Flertal af danskerne er glade for firedobling af fotovogne

Men der er også dem, der har holdingen, at politiet har lov til den slags med henvisning til, at folk bare kan køre pænt.

"Kør, det der er tilladt' og undgå bøder. Og så længe loven er som den er, hvorfor så tro, at man selv kan bestemme, at det er OK at overtræde den", lyder det fra en kvinde, der kalder sig Malene.

"Bare det ikke havde været nødvendigt, at sætte fotovogn der. Men der findes dersvære idioter der ikke kender fartgrænserne.... Håber de kan få bevilliget endnu flere vogne", kommenterer en anden kvinde på Facebook.

Se Kaj E. Willadsens billede i fuld størrelse nedenfor:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip