Uhumsk grill-gris lukker cateringfirma: Forbrugere skal aflevere mad tilbage

Skrevet af Morten Larsen

418 uger siden

|

16/05/2016

Dagens topnyheder

Førevarestyrelsens Rejsehold var søndag ude på en adresse i Skive, hvor de blandt andet fandt en ulovlig slagtet 'grill-gris', der hverken før eller efter slagtning har været underlagt den dyrlægekontrol, som loven foreskriver.

Det kan derfor ikke udelukkes, at grisen kan have været syg på slagtetidspunktet, lyder det fra Fødevarestyrelsen i en pressemeddelse.

På adressen fandt Fødevarestyrelsen også særdeles uhygiejniske lokaler brugt til fødevareproduktion, snavset udstyr og inventar med ansamlinger af både gamle madrester, skidt og skimmel.

Læs også: Politi advarer: Pas på disse kriminelle nu, hvor vejret er godt

I forbindelse med kontrollen fandt Rejseholdet også en oksesteg, en skinke og andre fødevarer, der blev overhældt med grøn destruktionsvæske. 

Rejseholdet konstaterede desuden, at der blev opbevaret rottegift i et lokale i umiddelbar tilknytning til de lokaler, hvor ejeren af ejendommen fremstillede fødevarer. 

Fødevarestyrelsen opfordrer forbrugere, der har købt fødevarer fra adressen Viborgvej 26, til at kassere varerne eller levere dem tilbage, da de er produceret under stærkt uhygiejniske forhold og kan være sundhedsskadelige.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler: