Uhyggelig video-hilsen fra muslimer til vantro danskere tager uventet drejning

Umiddelbart skulle man tro, at en video med tre unge muslimske mænd, der påfaldende meget ligner terrorister, og som taler dårligt om "danskerne", ville få folk op i det røde felt, men videoen er gået rent ind hos de fleste. Videoen kan ses nederst på siden.

Det er væltet ind med knap 8.000 likes og positive tilkendegivelser, efter bokseren Alaa Zamzam i søndags delte videoen på sin Facebookside med ordene "Sygt, Danmark bliver snart ødelagt !!!!".

Læs også: Muslim giver opsang til sine trosfæller: - Lad danskerne pynte op til jul!

"For helvede, det er god humor! Det er helt klart nøglen til integration. Dyb respekt! Sidder sgu og overvejer om jeg skal holde Ramadan. Kunne sgu nok også godt trænge til at springe et par måltider over", skriver en begejstret Dennis Schneider på Facebook. 

"Ikke bare er det et godt budskab. Det er fandme fed dansk humor det der. Two Thumbs up gutter", skriver en anden imponeret Facebookbruger, kenneth Christensen.  

På under et døgn er videoen, som er et par år gammel, blevet delt 4400 gange. Optagelserne viser tre "terrorister", der tilsyneladende er ved at lave en skræmmende hilsen, hvor de skælder "danskerne" ud for at være utolerante og truer med konsekvenser.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

"I (danskere) frygter os. I vil ikke snakke med os. I er bange for at interagere med os. Vi har fået nok....", siger den ene af de tre muslimer i videoen.

Og så tager videoen en ny drejning, som du garanteret ikke havde ventet. 

Se videoen her:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Alaa Zamzam.

 

 

Dagens Gossip