Ukendt Cobain-sang optræder i dokumentar

Skrevet af admin

11/03/2015
To årtier er der gået, og mange konspirationsteorier er blevet gennemtrawlet siden den verdenskendte Nirvana-forsanger, Kurt Cobain, døde i 1994.Til maj har en ny dokumentar "Kurt Cobain: Montage of Heck" om Cobains liv premiere. Ikke nok med, at endnu ukendt arkivmateriale fra rockstjernes liv vil blive vist, så afslører instruktøren bag dokumentaren, Brett Morgen, at der undervejs i dokumentaren, vil blive spillet et endnu ukendt 12 minutter langt akustisk nummer opført af det store ikon. Det skriver Rolling Stones.Brett Morgen har tidligere afsløret, at der blandt Cobains arkiver findes mange timers musik, der aldrig er blevet udgivet.Kurt Cobains liv og død er flere gange blevet genfortalt i dokumentarer, men fælles for dem alle er, at de aldrig er blevet godkendt af Cobains familie og venner. Dette gælder dog ikke for den kommende HBO-dokumentar, hvorfor både Cobains enke Courtney Love og datteren Frances Bean Cobain medvirker.Dokumentaren "Kurt Cobain: Montage of Heck" har premiere på HBO den 4. maj.Newspaq

Dagens topnyheder

To årtier er der gået, og mange konspirationsteorier er blevet gennemtrawlet siden den verdenskendte Nirvana-forsanger, Kurt Cobain, døde i 1994.

Til maj har en ny dokumentar "Kurt Cobain: Montage of Heck" om Cobains liv premiere.

Ikke nok med, at endnu ukendt arkivmateriale fra rockstjernes liv vil blive vist, så afslører instruktøren bag dokumentaren, Brett Morgen, at der undervejs i dokumentaren, vil blive spillet et endnu ukendt 12 minutter langt akustisk nummer opført af det store ikon.

Det skriver Rolling Stones.

Brett Morgen har tidligere afsløret, at der blandt Cobains arkiver findes mange timers musik, der aldrig er blevet udgivet.

Kurt Cobains liv og død er flere gange blevet genfortalt i dokumentarer, men fælles for dem alle er, at de aldrig er blevet godkendt af Cobains familie og venner.

Dette gælder dog ikke for den kommende HBO-dokumentar, hvorfor både Cobains enke Courtney Love og datteren Frances Bean Cobain medvirker.

Dokumentaren "Kurt Cobain: Montage of Heck" har premiere på HBO den 4. maj.

Newspaq