Ukendt dansker hitter på de sociale medier i Asien

16/01/2014 20:45

Elo Christoffersen

Nyheder

Mest læste i dag

Det seneste års tid er antallet af Joey Groons Facebook followers steget eksponentielt heraf størstedelen unge lyttere med bopæle på eksotiske destinationer såsom Indonesien, Taiwan og Thailand.

Det har Joey Groon, der går under det borgerlige navn Johannes Holt Iversen, taget i betragtning og i den anledning indledt et samarbejde med streaming giganten Spotify og den japanske producer Ryuichiro Yamaki.

Ryuichiro Yamaki der har hjemme i Tokyo Japan, arbejder til daglig med store etablerede Japanske R&B/pop artister, heriblandt de i vesten knap så kendte platinsælgende artister Kumi Koda og Kana Nishino (SME Records).

Joey Groon har for få år tilbage haft airplay rotationer på de danske medier heriblandt både The Voice og Danmarks Radio samt været aktiv del af den danske musikbranche siden 2005 hvorfra han ikke er helt ukendt indenfor branchen.

Nu udgiver den 24-årige Aalborg-knægt i samarbejde med Spotify en række eksklusive udgivelser på deres streaming platform og løfter sløret med første eksklusive udgivelse. Senere udgives den Japansk producerede udgave af "Love Train".

En single der ovenikøbet er færdiggjort i London hos top-producer Pete Maher (U2, Depeche Mode, Katy Perry).

Første eksklusive remix "Virgins With Rifles" udkommer i samarbejde med Spotify.