Ukraine indleder angreb i Krim: Nu er der voldsomt nyt fra Putin

24/11/2023 11:09

Emil Martesen

Nyheder
Foto: Presidents office
Foto: Presidents office
Nu er der voldsomt nyt fra Putin.

Mest læste i dag

Ifølge oplysninger fra RIA, et russisk nyhedsbureau, har det russiske forsvarsministerium rapporteret, at i alt 16 ukrainske droner blev skudt ned natten over.

De russiske missilforsvarssystemer neutraliserede med succes 13 droner over Krim og yderligere tre over Volgograd-regionen.

N-tv.de løfter sløret for, at yderligere russisk bombardement fandt sted torsdag i det sydlige og østlige Ukraine resulterede i flere dødsfald. Den regionale militæradministration i landsbyen Tschornobajiwka i Kherson-regionen rapporterer om tre dødsfald og mindst fem sårede.

Lederen af administrationen, Olexander Prokudin, meddelte i samme ombæring, at angrebet blev udført med klyngebomber. Derudover blev to børn såret i et andet angreb.

Men det stopper ikke her. 

I Donetsk-regionen i det østlige Ukraine rapporterer myndighederne om to civile dræbt og en såret i artilleribeskydning.

Endnu en såret person blev rapporteret fra den tilstødende Kharkiv-region. Ukrainske militære kilder angiver, at mere end 110 lokaliteter langs frontlinjen og den russiske grænse blev beskudt inden for en dag.

Det er vigtigt at bemærke, at disse påstande endnu ikke er blevet uafhængigt verificeret eller bekræftet og derfor bør behandles med forsigtighed. I krig kan det være fordelagtigt for konfliktparter at bevidst sprede misinformation for at styrke deres egen position eller svække modstanderens.