Ulven Peter om brudekjole-salg: - Du er så langt ude, Amalie

I 2011 sagde realityparret Amalie og Peter (Ulven Peter) for rullende kameraer ja til hinanden ved et eksklusivt bryllup i Mexico, hvor Amalie bar en smuk specialdesignet brudekjole.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Brylluppet, som var arrangeret af TV3, viste sig at være et fup-bryllup, hvilket måske var meget godt for de to realitystjerner, som hurtigt fik nok af hinanden. 

For et par dage siden valgte Amalie at sætte brudekjolen, som er 35.000 kroner værd, til salg på flere sociale medier.

LÆS OGSÅ: En svær beslutning: Amalie har sat sin brudekjole til salg på Facebook

Det har fået ex-kæresten Peter helt op i det røde felt på Facebook.
  
"Hvor er det trist at se, at ens eks er kommet så langt ud, at hun sælger sin brudekjole. Bare for at have råd til fest og farver! Sjovt nok, har din mor stadig hendes eks brudekjole. Det viser sig bare at alt var løgn og latin fra din side, bare for at komme i tv. Hvor er jeg bare glad for at jeg har fundet en sød pige, som er rask i hovedet. Ok der fik du min opmærksomhed for første gang, men et var også sidste", skriver Peter til Amalie på Facebook. (uredigeret)

Peters kommentar var en direkte reaktion på Amalies opdatering, som hun bragte for et par dage siden på Facebook. 

"Jeg sælger min helt fantastiske brudekjole som er specielt designet af Rikke Gudnitz Det var min drømme kjole og uden tvivl noget af det smukkeste jeg nogensinde har båret i hele mit liv, men jeg får ikke brugt den igen og jeg ryder op i mit liv", skriver Amalie på sin Facebookprofil. (uredigeret)

De hårde ord fra Peter virker til at prelle af på den 22-årige Amalie, som kvitterer med "LOL" (red. laughing out loud).
 

 

Dagens Gossip