Ulykkelig kvinde får anonymt brev: - Jeg bryder mig ikke om fede mennesker i bikini

Chokket var stort, da en australsk kvinde foran sin hoveddør fandt en seddel med følgende ordlyd:

"Jeg bryder mig ikke om fede mennesker i bikini/korte shorts, når de vander (i deres have red.). Vær venlig at dække dig til, ellers vil jeg melde dig. Jeg væmmes ved dig. Jeg flyttede ikke hertil for det (at se dig i bikini red.). Dæk dig også til, når du går med din kat".

Det skriver Daily Mail

Læs også: Hårdtpresset babymor raser over anonym klage fra nabo: Se hendes ærlige svar

Sedlen var uden afsender, men det må formodes at være en nabo, der jævnligt ser kvinden, der bor i Bundaberg i det østlige Australien. Den grove, anonyme tilsvining ramte kvinden lige i hjertet.

- Jeg var chokeret, forfærdet og gal over, at nogen kunne finde på at gøre det her og efterlade en seddel i stedet for at tale med mig om det, forklarer kvinden til Daily Mail.

Læs også: Han troede, det var en p-bøde: Se den fantastiske seddel, en studerende fandt i forruden

Men efter hun havde sundet sig, valgte hun at offentliggøre papiret på sociale medier. På kort tid spredte det sig til tusindevis. Og siden er det strømmet ind med støtte fra folk, der raser over afsenderen.

"Hvem end, der skrev dette brev og efterlod det foran kvindens dør, er intet andet et afskum, hvorfor konfronterede vedkommende ikke kvinden i stedet for sedlen, fordi vedkommende er hjerteløs og grusom", skriver en forarget person på sociale medier ifølge Daily Mail.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

"Meget få af os har fejlfrie figurer, så jeg foreslår, at den person, der følte trang til at skrive denne besked, tager et godt solidt blik på sig selv, inden han/hun fælder den slags domme over andre", skriver en anden rasende person.

Afsenderen har ikke givet lyd fra sig siden beskeden foran døren.

Se sedlen her:
 

 

Dagens Gossip