Umut Sakarya er irriteret: 'Det er hul i hovedet'

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Umut Sakaraya håber på, at man kommer til at se handling fra regeringen.

Det kommer efter, at han - sammen med de andre restauratører - fortsat ikke har fået lov til at åbne dørene.

Og den klare udmelding fra Umut Sakarya lyder på, at han simpelthen ikke forstå det.

Han siger sågar, at "det er hul i hovedet."

Det skriver Ekstra Bladet.

Læs også

Tv-kokken Claus Holm skal på operationsbordet

Regeringen har onsdag holdt pressemøde, hvorefter man kunne bekræfte, at restaurationsbranchen fortsat er under den kategori, der skal holde lukket, og som dermed ikke bliver en del af den gradvise genåbning af samfundet. 

Umut Sakaryas restauranter - Guldkroen og Guldgrillen - skal dermed stadig holde lukket. 

Han bed dog især mærke i Mette Frederiksens udmelding om, at man vil åbne op for, at flere elever kan komme tilbage i skole.

Det kommer dog til at kræve, at man bliver testet to gange om ugen. 

"Men hvis børn kan få lov at komme i skole med test som forudsætning, hvorfor giver man så ikke også andre erhverv mulighed for at åbne op med den forudsætning, at man kan fremvise en negativ test?" siger Umut til Ekstra Bladet. 

Han er naturligvis meget skuffet over, at han fortsat skal holde lukket, men han er dog ikke overrasket over, at det endte med, at dette blev udmeldingen, som regeringen kom med. 

Han undrer sig dog især over én melding fra Mette Frederiksen, hvor hun sagde, at hun godt ville kunne forstå, at nogen mener, at nogle af de beslutninger, der kommer, virker ulogiske. 

"Der må jeg give hende ret, for det er meget ulogisk, og det giver slet ikke nogen mening, at nogen må åbne med de her tests, og andre ikke må. Jeg er så sur og indebrændt over det. Det er helt hul i hovedet, for jeg kan teste ligeså godt som alle andre, og så synes jeg jo bare, det er helt sygt at stå at sige, at det er ulogisk - hvorfor fanden gør de det så? Det giver absolut ingen mening," fortæller Umut Sakaraya.

Læs også

TV-reporter bidt af 'zombie'

 

Dagens Gossip