Undersøgelse: Disse fem ting skal du have i dit hjem, hvis du vil være lykkelig

Hvordan ser dit hjem ud? Det spørgsmål afslører ikke kun, om du er et rodehoved eller vild med Kählervaser, det fortæller også en del, om hvorvidt du er lykkelig eller på vej til at blive det.

Ifølge forskellig forskning er der farver, dufte og tilbehør, der hjælper til at gøre dig mere lykkelig, ifølge husmodersitet Goodhousekeeping.

Dagens.dk bringer et udvalg af disse lykkefremkaldende ting, som med fordel kan læses med et glimt i øjet:

Læs også: Afsløring: Det her spiser tynde mennesker til morgenmad

1. Grønne og gule vægge. Disse to farver skulle efter sigende vække mest glæde. Denne opdagelse er kommet fra af et studie fra Vrije Universitet i Amsterdam. Så måske dine hvide vægge trænger til en gang maling. 

2. Friske blomster. Leder du ofte en undskyldning for at købe en buket blomster, så er den her: Friske blomster er lig med glade tanker og øger følelsen af tilfredshed med tilværelsen, ifølge forskning fra Rutgers.

3. Sentimentale billeder. Billeder af familie og venner, gerne fra gamle dage, bør fylde godt i dit hjem, for disse billeder gør dig godt humør og beroliger dig, lyder det i en rapport fra Portsmouth Universitet.

Læs også: En mors bekendelser: Her er grundene til, mine børn ikke får lommepenge

4. En dagbog. Du synes måske, det er lidt gammeldags at skrive dine tanker og oplevelser ned, men det kan betale sig, ifølge forskning publiceret i Psychological Science. Det skyldes, at når du genlæser tidligere notater kan du komme til at føle dig gladere.

5. Pelsede venner. Udover kæledyr kan være meget søde, så giver de også støtte til deres ejere ved at hjælpe dem socialt og på den måde berige deres liv, skriver Journal of Personality and Social Psychoogy

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip